25 Temmuz 2009 Cumartesi

Heroes Konusu


insanı alıp götüren sürükleyen bir dizi konusu birbirinden farklı hayatlara sahip özel insanların yeteneklerini farketmesi ve sonrasında gelişen olaylar dizide oynayan aktorler cok kaliteli heroes 3 sezon cekilmistir fantastik ve sıra dışı hayatı seven insanlar icin gercekten izlemelerini tavsiye edebilirim.

Hayalet sevgilim filminin konusu

Ünlülerin fotoğrafçısı Connor, eğlenceyi ve kadınları seven biridir. Connor, evlenmek üzere olan abisinin büyük bir hata yaptığını düşündüğünden onu vazgeçirmek ister. Düğünden bir gece önce Connor’ı ziyaret eden üç hayalet, geçmişine ve geleceğine doğru yolculuğa çıkarır, ne zaman kadın avcısına dönüştüğünü bulmaya çalışırlar. Belki Connor’ın hayatının aşkını bulabilmek için hâlâ şansı vardır.




by

Devlet Sırrı Filminin Konusu


Fransa’da terörist gruplar ve istihbarat servisleri çatışma halindedir. Fransız istihbarat örgütü, silâh olarak insan gücünü kullanmakta, öğrenci Diane, Pierre ve kendisine terorizmin kurtuluş getireceğine inanan bir adamı eğitmektedir. Kendilerine aşılanan bir eğitime tabi tutulan bu insanlar, kaçamayacakları bir durumun içindedirler.

24 Temmuz 2009 Cuma

Dehsetin solugu


Bir grup biliminsanı, insaoğlunun evrim süreci hakkında yeni keşiflerde bulunmak amacıyla İsviçre Alpleri'ne gider. Ancak yolculukları minibüslerinin uçuruma yuvarlanması ile kabusa döner. Ormanın ortasında kaybolan grup hayatta kalmak için organize hareket etmek zorundadır. Ancak birileri ya da bir şeyler onları takip etmektedir...