15 Aralık 2009 Salı

7 Yasam Filmi will simith











Planı hayata geçtiğinde, hiçbir şey onu durduramaz. En azından Ben Thomas böyle düşünmektedir. Ama Ben Thomas’ın asla beklemediği şey, bu yabancılardan birine aşık olması ve aşık olduğu kadının onu değiştirmeye başlaması olacaktır. İzleyiciyi avucuna alan bir gizem ve şaşırtıcı bir aşk öyküsü sunan Seven Pounds/Yedi Yaşam hayat ve ölüm, pişmanlık ve bağışlama, yabancılar ve dostluk, aşk ve kefaret üzerine kışkırtıcı sorular soruyor ve insanların kaderlerini şaşırtıcı biçimde birbirine bağlayan şeyleri takip ediyor.

watchmen filmi











Çıkan bir yasa ile tüm süper kahramanların maskelerinin çıkarılması emredilmiştir. Kimisi buna uyar. Kimisi ise gizliden gizliye kahramanlığa devam eder. Bir süper kahramanın öldürülmesini araştıran Rorschach, süper kahramanlara karşı düzenlenmiş ve uygulanmakta olan komployu fark eder. Süper kahramanlar görünmez bir düşman tarafından teker teker öldürülmektedir. Fakat neden ve kim tarafından?

Orjinal Adı: Watchmen

Yönetmen: Zack Snyder
Oyuncular: Jackie Earle Haley, Malin Akerman, Patrick Wilson, Jeffrey Dean Morgan

Beyaz Gezegen





Beyaz Gezegen Belgeselinin Konusu

Kutuplarda her an bozulmak üzere olan doğal dengeyi gözler önüne seren çarpıcı bir belgesel olan Beyaz Gezegen, sinema dünyasının önde gelen belgesel yönetmenleri Jean Lemire, Thierry Piantanida ve Thierry Ragobert’in bir araya gelerek oluşturdukları bir çalışma…

Kuzey Kutbu’nun inanılmaz hayatta kalma koşullarını ve doğal dengenin yavaş yavaş bozulmasını bir kutup ayısı ve iki yavrusunun öyküsü üzerinden anlatan film, keşfedilmeyi bekleyen bu zorlu coğrafyanın sakinlerinin, uzun süren bir kış mevsiminin ardından kendilerini besleme, türlerini sürdürme ve hayatta kalma mücadelelesini beyaz perdeye aktarıyor…

Transformers












Film Konusu: Sam Witwicky, Transformers’ın kökenleri ve dünya üzerindeki tarihçesi konusunda yeni detaylar keşfeder. Topladığı bilgiyi ele geçirmek isteyen şeytani ruhlu Deceptionlar onun peşindedir. En büyük mücadele, Mısır’daki Giza piramitlerinde gerçekleşecektir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir.

Orjinal Adı: Transformers: Revenge of the Fallen
Yönetmen: Michael Bay
Oyuncular: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro



Alvin ve Sincaplar 2 (2009)


Güzel bir animasyon filmine benziyor oldum olası sevmişimdir 25 Aralık 2009 da gösterime gircek olan eglenceli özeliklede cocukların ilgisini çekecegini umdugum bir film diye bilirim cocuklarınızı ihmal etmeyin ve onlarıda siemaya götürmenizi dilerim.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Aşkim Filminin Konusu


Fransız yazar Colette'in şatafatlı Belle Epoque döneminde geçen, cinsellik, para, yaş(lılık), toplum ve aşk hakkındaki bu cüretkâr ve şehvani romanını sinemaya uyarlayan, "Atonement / Kefaret", "Total Eclipse / Tutkunun Şairleri" ve yine Stephen Frears'ın yönettiği "Dangerous Liaisons / Tehlikeli İlişkiler" filmlerinin de senaryo yazarı olan Christopher Hampton.


"Aşkım", zengin erkekleri baştan çıkarmasıyla meşhur 49 yaşındaki Léa de Lonval'le, daha 19 yaşındaki havalı ve deneyimsiz Fred'in altı yıl süren ilişkilerini anlatıyor. 1900'lerin başında Paris'te geçen filmde Léa, rakibesi Charlotte'un oğlu Fred'i kadınlar hakkında bir şeyler öğrenmesi için kanatları altına alır. İlişkileri safi zevkten ibaretken birbirlerine âşık olurlar.

Dabbe 2 Filminin Konusu


"Dabbe 2", kıyametin internetten yayılan bir virüsle başlayacağını anlatan "Dabbe" ve gerçek bir öyküden uyarlanan "Semum" filmleriyle 1 milyondan fazla izleyiciye ulaşan yönetmen Hasan Karacadağ "Dabbe"nin devam filmi niteliğindeki filmi izleye bilirsiniz.

39. Dosya Filminin Konusu


"39. Dosya" (Case 39), Oscar ödüllü oyuncu Renée Zellweger’in aile hizmetleri dairesinde çalışan Emily Jenkins’i canlandırdığı bir korku filmi.

Film, 10 yaşındaki bir kız çocuğunu ebeveynlerinden kurtaran bir kadının hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlamasını konu alıyor. Sosyal Hizmetler Aile Servisi’nde çalışan Emily Jenkins’in yeni davası bugüne kadar gördükleri arasında en esrarengiz olanıdır.

Tek kızları olan 10 yaşındaki Lilith Sullivan’ı öldürmeye çalışan ailenin karşısında duran Emily, küçük kızı koruyarak, yeni bir aile bulunana kadar himayesi altına alır. Fakat her şey göründüğü gibi değildir.

Emily'i dehşet dolu anlar beklemektedir...

Vavien Filmin Konusu


Vavien (2009)
Filmin Konusu Celal, karısı ve çocuğuyla mutsuz bir aile hayatı sürmektedir. Abisi Cemal’le birlikte ortak oldukları elektrik dükkanında da işler pek parlak değildir. Birçok yere borçları vardır.

Celal ve Cemal’in tek eğlencesi Samsun’da pavyona gitmektir. Pavyonda çalışan Sibel Ceylan’a olan aşkı Celal’in başına dert açacaktır.

Celal’in karısı Sevilay, 15 yıldır, Almanya’da yaşayan babasının gönderdiği paraları biriktirerek saklamaktadır. Celal’in bu sırrı bildiğinden habersizdir.


Zaten mutsuz bir hayat sürmekte olan Celal, bu paranın kurtuluşu olduğunu düşünerek, bir plân yapar. Fakat Celal’i sürprizler beklemektedir…

Süpür Filminin Konusu


"Süpür 2009 Filmi"
Oğuz, temiz kalpli, genç, üniversite mezunu ve işsiz bir delikanlıdır. Üç yıldır birlikte olduğu Naz’a deli gibi aşıktır ve Naz’ın çapkın patronu Alper’in genç kıza olan ilgisinden rahatsız olmaktadır. Yaşanan bir kavganın ardından ani bir karar ile Naz ile evlenmeye karar verir. Ancak Naz’ın babası Cemal Bey, saplantılı bir biçimde kızını milli formayı giyen birisine vermeye and içmiştir. Çaresizlik içinde kalan Oğuz, sporcu olmanın yollarını aramaya başlar, başarısız denemelerin ardından tam umudunu yitirmeye başladığı anda televizyonda hiç bilmediği bir spor dalı görür; “curling”. Oğuz ve çocukluk arkadaşları curling takımı kurarak kimsenin bilmediği bu spor ile kolay yoldan Milli Sporcu olmaya karar verirler. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Alper’in kurduğu karşı takım ve işin resmiyete dönüşmesinin ardından curling’çi olma fikri içinden çıkılmaz bir hal alır. Yurtdışından getirtilen curling hocası Şuşu’nun hayatlarını cehenneme çevirmesinin yanısıra Curling Turnuvası’nın resmi olarak düzenlenme kararı ile iş çığırından çıkar.

Rina Filmi


Filme adını veren "Rina", ada ve insanın aslında tek başına yalnızlığının benzeşmesinden doğan bir metafor. Filmin konusunda hayallerimize ulaşmak için yaşadığımız sürece neler yaptığımız sorgulanıyor. Hayatta ev, araba, kariyer gibi birçok maddi şeye sahip olabiliriz ama sonuca baktığımızda koca bir hayatı geride bırakmışızdır ve asıl istediklerimizi yapamamış, hayallerimizi gerçekleştirememişizdir. Rina, insanların hayalleri ve istekleri için ne kadar fedakarlık yaptıklarını sorgularken; komedi ile dramı iç içe sinematografik bir şekilde izleyiciye sunuyor.

Titanlarin Savaşi 2010


Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaş ta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir ilginç bir konuya sahip 2010 Yapımı Filmler arasında izlenir.

Kapitalizm Bir Aşk Hikayesi Filmi


"Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi" hem Moore'un önceki eserlerinin devamı, hem de daha umut dolu bir geleceğin nasıl bir şeye benzeyebileceğine dair bir bakış. Bu belgesel, Michael Moore'un şöhretle dolu sinemacılık kariyeri boyunca ileri sürdüğü sorunun yanıtına yönelik nihai bir arayış: Biz kimiz ve neden şu anda davrandığımız şekilde davranıyoruz? Begeniceginizi umarım ama sinemaya gidipde para harcancak kadar güzel bir konuya sahip degil

13 Aralık 2009 Pazar

Kanlı Tepeler (The Hills Run Red)



Yapim Yili / Dil : 2009 / Türkçe Altyazı
Tür : Gençlik , Gerilim , Korku , Macera
Oyuncular : Sophie Monk , William Sadler , Tad Hilgenbrink , Janet Montgomery , Itai Diakov
Konusu : Takıntılı bir film müptelası olan Tyler bir slasher filminden görüntülerin yer aldığı kayıtlar bulur. Yanına üç arkadaşını alarak filmin çekimlerinin yapıldığı ormana gelen gençler adet olduğu üzere türlü çılgınlıklar yaparlar. Ancak gençlerin farkında olmadıkları birşey vardır; filmdeki katliam henüz bitmemiştir!.Filmin Jasonvari yüzü deforme olmuş psikopat katili ”Babyface” ve ailesi, ormana gelenleri öldürmeye ve filme almaya devam etmektedirler. Artık genç arkadaşlar ya bu katliamdan kurtulacaklar ya da kendileri bir teen slasher filmine konu olacaklardır…

FİLMİ İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ


Paranormal Activity


PARANORMAL ACTIVITY arkadaşlar izledigim son zamanlardaki en iyi korku,gerilim filmi diye bilirim.
filmin konusunu anlatmayacagım cünkü herkezin izlemesini istiyorum buradan rahatca divx kalitesinde izleye bilirsiniz.

Yapim Yili / Dil : 2009 / Türkçe Altyazı
Tür : Gerilim, Gizem, Korku
Oyuncular : Amber Armstrong , Ashley Palmer , Crystal Cartwright , Katie Featherston , Mark Fredrichs


KORKUYA HAZIR OLUN İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ




Amelia Filmi 2009


Amelia Filmi 2009 yapım Film Dram ve Biyografi üzerine kurulu Fragmanını buraya koydum geriye kalan sizin yorumlarınız begeniceginizi umarım

The box filmi Konusu


2010 yılında gösterime gircek olan "The Box" filmi Dramatik ve korku içeren macera severlere yönelik bir film.
Filmin Fragmanını Buraya koyacagım izlemenizi tavsiye ederim



Sihirbazin Çiragı Filmi


2010 yılıda gösterime gircek olan film fantastik severlerin begenecegi tarzdan
"sihirbazın çıragı" Filminin konusu Bu epik fantastik filmde Dave (Baruchel), Balthazar Blake adında tuhaf biri (Cage) aniden hayatına girdiğinde fizik dersinden geçmeye çalışan ve rüyalarının kızı Becky’den (Palmer) randevu koparmaya çalışan bir üniversite öğrencisidir. Balthazar’ın günümüzde bir sihirbaz olduğu ortaya çıkar, aynı güce sahip hatta kendi gücünü aşan birini bulmak için uzun süredir arama yapmaktadır. Ancak kötü bir kişi olan ve uzun zamandır rakibi olan, Maxim Horvath (Molina), sadece Blake ve Dave’i değil tüm New York şehrini tehdit eder, bahtsız Dave gönülsüz de olsa Balthazar’ın koruması altına girer, Dave’e
hızlı bir sihirbazlık sanatı ve bilimi eğitimi verir. Bu alışılmadık ortakların, Horvath ve karanlığın güçleri günümüz Manhattan’ını mahvetmeden önce birlikte durdurması gerekmektedir. Dave'in "Sihirbazın Çırağı" olma aşamasında eğitimini tamamlamak, şehri kurtarmak ve kızın gönlünü fethetmek için tüm cesaretine ihtiyacı olacaktır.