13 Şubat 2010 Cumartesi

Son İstasyon - Levent Kirca

Son İstasyon - Son İstasyon

Levent Kırca Denince Akla Sinema'dan önce Olacak O kadar Gelir.Güldürmeyi Seven Güldürürken insanlara toplumsal mesaj veren özeliklede alkolik tiplemelerle sevilen Levent Kırcanın Oynadıgı "Son istasyon" Filmi 26 Şubat 2010 da Vizyona girecek.
Yerli Filmlerinde içersinde güzel yapıtların olması sinemaya gittigimizde kendi dilimiz ve kültürümüzden olan filmleri seçmemiz bizim için daha yararlı ögretici filmlerimiz ne kadar azalmış olsada ben bu filme giderim.

Dante's inferno Animasyon

Layout 1
Birazdan izleyecegim Ama Arakadaşlarım tarafından çok övülmüş film. Animasyon Filmleri Sevenlerde yorum beklemeden izlesinler hadi ben izlemeye başladım bile yorumlarınızı Filmin Konusu üzel bir anime öldürülen karısının peşinden cehenneme giden dante nin hikayesi, gerisini izleyin anime sevenler için çok güzel ben

The Last Air Bender Fragmani (2010)

The Last Air Bender Fragmani;
filmin Çok mistik bir havası ve ortamı var ben begendim zaten gerilim filmlerini sevdigim için bu filmide begendim ve izleyeceklerim arasında gördüm.Bakalım Fragmanı birde siz izleyin begencekmisiniz.

12 Şubat 2010 Cuma

Recep ivedik 3 Sonunda Vizyonda



Sonunda Recep ivedik 3 vizyona girmiş bulunmakta sayın sinema severler.Türkiyeyi gülüp geçiren gişe rekorları kıran yediden yetmişe herkezin begendigi yorumlara tartışmalara yol açan Recep İvedik Serisinin üçüncüsü Sinemalarda.Hadiyin Fragmanını izlyelim ben cok begendim
Recep İvedik 3 Fragmanı

Trailer
İzlenme sayısı: 24,946

A Prophet Filmi Konusu ve Alt Yazili

IMDB Puanı:8.2/10
Tür:Dram, Polisiye, Suç
Yönetmen:Jacques Audiard
Senaryo:Abdel Raouf Dafri, Thomas Bidegain, Jacques Audiard
Yapımcı:Antonin Dedet, Martine Cassinelli
Görüntü Yönetmeni:Stephane Fontaine
Müzik:Alexandre Desplat
Süre:2 saat 30 dk
Oyuncular: Niels Arestrup, Adel Bencherif, Alaa Oumouzoune, Gilles Cohen

A Prophet Filminin Konusu
Malik el Djebena (Tahar Rahim) isimli 19 yaşında Amerika’da hapse giren ve hapishanede lider konumuna yükselen müslüman bir gencin gerçek hikayesinin anlatıldığı film; tamamen bir hapis ortamında ve bire bir gerçekler baz alınarak çekilmiş. Kuzey Afrika’lı olan Malik, 6 yıldır arandığı suçlarının sonunda düştüğü hapishanede büyük çılgınlıklar yapar ve hayatı ölümle yaşam arasında gidip gelmeye başlar. Ancak bu cesareti başka liderlerin dikkatini çeker ve onu yanlarına alırlar. Zaman içinde hapishane mafyasının lideri haline dönüşecek olan Malik, bu süreç içinde büyük değişimler yaşayacaktır.

A Prophet Filmini İzlemek icin Tıklayınız

The collector Filmi Alt Yazili

thecollector_l200907161609


IMDB Puanı: Film henüz vizyona girmemiş.

Yapım: 2009 ~ ABD

Tür: Gerilim, Kısa Film, Korku

Oyuncular: Daniella Alonso, Robert Wisdom, Andrea Roth, Madeline Zima, Alex Feldman

Yönetmen: Marcus Dunstan Frederik Wiegel, Shannon John Stever

Senaryo: Patrick Melton, Marcus Dunstan, Shannon John Stever Frederik Wiegel

Yapımcı: Julie Richardson, Brett Forbes


Görüntü Yönetmeni: Brandon Cox, Frederik Wiegel

Görüntü Yönetmeni: Timothy Falzone, Jerome Dillon

Filmin Websitesi: www.thecollector-movie.com

Süre: 1 saat 28 dk


Filmin Konusu

Karısına olan borcunu ödemek için paraya ihtiyacı olan eski bir mahkum, yanında Çalıştığı patronun evine girip değerli eşyaları çalmaya karar verir. Eve izinsiz bir şekilde giren genç adam, ailenin maskeli bir katil tarafından alıkonulduğunu görür. Onlara yardım etmek isterken, evin bir çeşit tuzağa dönüştürüldüğünü görür.

The Collector 2010 yapımı Film gayet güzel gerilimi yüksek.gerilim sevenler için birebir bence.Yalnız katilin bunları neden yaptığı ve katilin kim olduğu bilinmiyor.sonuna bakacak olursa filmin devamı çekilecek sanırım.Keşke bu olayların sebebi belli edilseymiş.Sonunu görünce insan boşuna izlemişim hissine kapılıyor.




10 Şubat 2010 Çarşamba

from paris with love filmi fragmani

http://www.filmschoolrejects.com/images/from-paris-with-love-teaser.jpg

From Paris With love Filminin Fragmanını izleye bilirsiniz.Aksiyon dolu ve gayet güzel begendigim ve izleyecegim filmler arasında sizlere tavsiyem bakmadan geçmeyin.

Daybreakers Alt Yazili izle

http://amandamervine.files.wordpress.com/2010/01/daybreakers-011.jpg

Evet arkadaşlar Vampir Filmi Sevenlere Önere Bilecegim 2010 filmleri arasında izleye bileceginiz güzel bir film.
ben az önce izledim internette "Daybreakers Alt Yazili izle" Olarak Arattım Cok aradım ettim ama buldum ve burda siteme koyuyorum.
Filmin Konusu degişik insanlarla vampirler ortak yaşama alanları oluşturup barış içinde bir hayat sürdürmeye çalışırken ortaya degişik bir tür çıkıyor fazlada anlatmak istemiyorum filmin heyecanı kaçmasın.Vampir Filmleri izle sevenler için güzel bir seçim olarak sizlere tavsiye ediyorum.

Hancock Filmi 2008 (turkce)

http://www.firstshowing.net/img/hancock-posterbig-trl.jpg

Hancock Filmini Dün izledim 2008 yapımı filmlerden belki geç izlemiş ola bilirim ama izlemeyenlere tavsiyem gerçektende çok güzel ve izlemeye deger bir film.
filmin konusu doga üssü güclere sahip olan bir adamın bulundugu hayata karşı asi ve umursamaz davranışları içerisinde aslında yapa yalnız olması üzerine kurulmuş gayet güzel duygusal eglenceli bir film.Begeniceginizi umarım




7 Şubat 2010 Pazar

Mary And Max Animasyon Filmi Drama

45rwefwe5wwwww


IMDB Puanı:8.3/10

Yapım:2009 ~ Avustralya

Tür:Animasyon, Dram, Komedi

Yönetmen:Adam Elliot

Senaryo:Adam Elliot

Yapımcı:Melanie Coombs

Görüntü Yönetmeni:Gerald Thompson

Müzik:Dale Cornelius


Filmin Websitesi:www.maryandmax.com

Süre:1 saat 20 dk

Gösterim Tarihi:09 Nisan 2009 (ABD)


Çok güzel bir animasyon Drama filmi yetişkinlere göre izlemenizi tavsiye ediyorum cok begendim izledikten sonra filme yorum bırakınız gerçi böyle bir filme yorum yapmak ayıp olur. Adam Elliot’ın yazdığı ve yönettiği stopmotion filmdir.
Filmin Konusu;
”Max 44 yaşındaki obez bir New York’ludur ve Mary de 8 yaşında patateslerden kolye yapıp satan, arkadaşsız bir avustralyalıdır. Adam Elliot, hikayenin kendi başından geçen bir mektup arkadaşlığından esinlendiğini söylemiştir.”






Soysuzlar Çetesi Filmi Online izleye bilirsiniz (Alt Yazili)

braddd4.jpg


IMDb:8,7

Tür : Dram / Savaş / Aksiyon

Gösterim Tarihi : 21 Ağustos 2009

Yönetmen : Quentin Tarantino

Senaryo : Quentin Tarantino

Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson

Yapım : 2009, ABD , 148 dk.

Oyuncular Brad Pitt (Lt. Aldo Raine) , Samuel L. Jackson (Narrator) , Diane Kruger (Bridget von Hammersmark) , Eli Roth (Sgt. Donnie Donowitz) , Mike Myers (General Ed Fenech) , B.J. Novak (PFC Utivic)

Çok Begendigim Hatta Favori Filmlerim Arasında Olan Soysuzlar Çetesi Filmini mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.iyi Seyirler.
Filmin Konusu: “Inglorious Basterds”ın konusu, Alman işgali altındaki Fransa’da başlar. Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa’nın (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) adlı kadın, katliamdan kılpayı kurtularak Paris’e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir.

Aynı günlerda Avrupa’nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından “Piçler” yakıştırmasıyla bilinen Raine’ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir.

Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar. Shasoanna’nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.











End Game 2009 Siyasi Film

45ed34wr3333

IMDB Puanı: 7.0/10
Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Aksiyon , Dram , Gerilim , Macera
Oyuncular: Mark Strong , William Hurt , Jonny Lee Miller , Chiwetel Ejiofor , Derek Jacobi
Yönetmen: Pete Travis
Süre: 1 saat 49 dk

Filmin Konusu

aksiyon ve macera yok ama g.afrikanın politikasını tüm siyası stratejisiyle ele almışlar sürükleyıcı bir film mandelanın ve yandaşlarının kurtuluşunu anlatmış g.afrikalı zenci ve beyazların ortak yaşamalarını sağlayan çabaları iyi anlatan bir film


Hangover (Komedi Fİlmi)

786876yyyo.jpg

Yapım :2009, ABD
Tür :Komedi
Yönetmen :Todd Phillips
Senaryo :Scott Moore, Jon Lucas
Oyuncular :Bradley Cooper,Ed Helms,Zach Galifianakis,Justin Bartha,Heather Graham,Sasha Barrese,Jeffrey Tambor,Ken Jeong,Rachael Harris,Mike Tyson,Mike Epps,Jernard Burks,Rob Riggle,Cleo King,Bryan Callen
Yapımcı :Chris Bender, Todd Phillips, Daniel Goldberg
Görüntü Yönetmeni :Lawrence Sheri
Müzik :Christophe Beckl
Süre :1 saat 40 dk.
Gösterim Tarihi :14 Temmuz 2009

Filmin Konusu:Filmde arkadaşlarının düğününden iki gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegas’a giden dört arkadaş,sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanırlar. Ayrıca damat ortada yoktur. Bir gece öncesine dair hiçbirşey hatırlamayan üç arkadaş ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmak zorundadırlar. En önemlisi de damadı bularak zamanında Los Angeles’a düğününe yetiştirmeleri gerekmektedir.