23 Ocak 2010 Cumartesi

Earthbound Çekimleri Başladı

Meksika'dan Hollywood'a transfer olan Gael Garcia Bernal, Earthbound filminde başrolü Kate Hudson ile birlikte paylaşacak.

(22 Ocak 2010)
Yönetmenliğini Nicole Kassell'in üstlendiği Earthbound filmi, ölümcül bir hastalıkla mücadele eden bir kadının doktoruna aşık olması ile gelişen olayları konu ediniyor olacak.

Hollywood'un nadir kadın yönetmenlerinden biri olan Kassell, filmin çekimlerine 18 Ocak’ta New Orleans’ta başlıyor. Marta kadar çekimleri süreceği öngörülen film için 3-5 yaşlarında ikiz ya da üçüz kız çocukları aranıyor. Aranan özellikler sarışın, kumral ya da kızıl beyaz kız çocukları olmaları, daha önce oyunculuk tecrübeleri olmasa da mutlu, enerjik ve rahat çocuklar olmaları.

22 Ocak 2010 Cuma

Türk Sinemasi 2009

Türk sineması 2009’da üretim açısından hayli verimli bir yıl geçirdi, ancak aynı şeyi gişe rakamları için söylemek zor. Gişe başarısı birkaç yapımda toplanırken, film sayısı Yeşilçam dönemine yaklaştı. Ses getiren yapımlar yine komedi filmleri oldu.

Yerli Filmler İçin Rakamlarla 2009 Özeti:

Toplam film sayısı: 70
Yılın en çok gişe yapan filmi: RECEP İVEDİK 2 - 4.331.000 kişi
Toplam kesilen bilet sayısı (yaklaşık olarak): 17.250.000 adet
En çok yerli filmin vizyona girdiği ay: EKİM - 11 adet
En az yerli filmin vizyona girdiği ay: MART - 5 adet
En çok bilet kesilen hangi hafta: 13-19 şubat 2009 - 2.575.383 bilet kesilmiş
En yüksek hafta sonu açılışı: 1.209.403 kişi ile RECEP İVEDİK - 13 Şubat haftası
En kötü haftasonu açılışı: MAZİ YARASI - 8 sinemada 3 gün 227 kişi
En fazla kopya sayısı: 390 kopya – RECEP İVEDİK
En az kopya sayısı: 4 er kopya HAYATIN TUZU ve HAVAR
2009 yılında 70 film için basılan kopya sayısı: 6.501
2000-2009 yılları arasında (toplam 10 yılda) gösterime çıkan TÜRK filmi sayısı: 285



NOTLAR:
- NEŞELİ HAYAT Yılmaz Erdoğan’ın en az gişe yapan filmi oldu. Vizontele, Vizontele-Tubaa ve Organize İşler 2 milyon barajını geçen filmlerdi.
- Çağan Irmak 2.750.000 kişi yapan ISSIZ ADAM filminden sonra yine çizgiyi bozmadı ve KARANLIKTAKİLER ile gişe ötesi bir projeye imza attı. 120.000 kişi de kalan film sonrası geniş kitlelere sesleneceği yeni projesi bekleniyor.
- Son 2 yıldır en çok izlenen film RECEP İVEDİK oldu. 2 filmin toplam izleyici sayısı 8.600.000 kişiyi geçti.
- Bu yıl basılan kopya sayısı ile sadece kopya pazarı 6.5 milyon dolara fırladı. 1 kopya maliyeti ortalama 1.000 dolar civarında. Buna göre 44 film 100 bin kişi barajını aşamayarak büyük oranda zarar ederken, 12 film bu barajı aşmasına rağmen yüksek kopya sayısı ve reklam harcamalarını da hesaba katarsak zarar etmiş görünüyor. Geri kalan 14 film ise yani gösterime çıkanların sadece % 20 si kar etmiş ya da en azından zarar etmemiş durumda.
- Yabancı filmler içindeki TITANIC rekoru 2009 yılında da kırılamadı (2.501.000 kişi).
- KURTLAR VADİSİ – GLADİO yılın hayal kırıklığı oldu.
- Mahsun Kırmızıgül Güneşi Gördüm ve Gecenin Kanatları filmlerinin senaryolarını yazarken aynı zamanda Güneşi Gördüm filmini yöneterek, Şafak Sezer hem Kadrinin Götürdüğü Yere Git hem de Kolpaçino filmlerinde oynayarak, Murat Aslan ise hem Umut hem de Türkler Çıldırmış Olmalı filmlerini yazıp yöneterek, Cemal Şan, Dilberin 8 Günü , Alinin 8 Günü filmleriyle 2009 un en üretkeni oldular.
- Sektörde film sayısı artarken kesilen bilet sayısı azaldı. 2009 yılında gençturkcell Kampanya yapılmaması ( 1 bilete 1 bilet bedava), domuz gribi söylentileri, ekonomik durum, film kalitesi gibi etkenler izleyiciyi salonlardan uzaklaştırdı. Bir diğer faktör Hollywoodun 3D (3 boyut) filmleri. Bu nedenle BUZ DEVRİ 3 şimdiye kadar ki çizgi film rekorunu kırarak 1.400.000 kişiye ulaşma başarısını gösterdi. Normal bilet fiyatının neredeyse 2 katı olmasına karşın 3D filmler 2010’a damgasını vuracak görünüyor.

Ezel Dizisi 15. bölüm

Ezel Dizisi 15. bölümüyle gene dizi severleri ekran başına kitledi.
gün geçtikce dahada heyecan taşıyan ezel dizisi kaçıranlar için burdan
15. bölümü izleye bilirsiniz.

Link: Ezel 15.Bölüm Fragmanı 25 Ocak Pazartesi 20:00'da

21 Ocak 2010 Perşembe

Alis Harikalar Diyarında


Tim Burton'ın beklenen filmi Alis Harikalar Diyarında, Mart 2010'da vizyonda! Sabredemeyenler için yeni fotoğraflar burada!

(21 Ocak 2010)
Dünya edebiyatının en ünlü eserlerinden ‘Alis Harikalar Diyarında’ Tim Burton tarafından sinemaya aktarılıyor. Johnny Depp’in başrolde olduğu filmin çekimleri 2008'de başladı.

Alis Harikalar Diyarında’, masalları çok seven ve onu en iyi anlatan yönetmenlerin başında gelen Tim Burton’ın uzun zamandır sinemaya aktarmak istediği bir projeydi. Daha önce ‘Makas Eller’, ‘Big Fish’, ‘Corpse Bride’ gibi başyapıtlarla yetişkinlere masallar anlatabildiğini kanıtlayan Burton ‘Hansel and Gretel’, ‘Charlie’nin Çikolata Fabrikası’ gibi ünlü masalları da beyazperdeye aktarmıştı.

Burton’ın değişmez oyuncusu Johnny Depp’in ‘çılgın şapkacı’ The Mad Hatter’i canlandıracağı filmin asıl yıldızı ise Alis rolündeki Mia Wasikowska.

Bir çocuk kitabından çok daha fazlası olan eserin beyazperdeye nasıl aktarılacağı merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor. ‘Alis in Wonderland’ 5 Mart 2010’da gösterime girecek.

FİLMİN YENİ FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN!

The Book Of Eli

The Book Of Eli - The Book Of Eli
The Book Of Eli - The Book Of Eli Tür : Aksiyon / Macera / Western
Yönetmen : Albert Hughes Allen Hughes
Senaryo : Gary Whitta
Yapım : 2010, ABD , 118 dk.

Oyuncular

Denzel Washington (Eli) , Gary Oldman (Carnegie) , Mila Kunis (Solara) , Ray Stevenson (Redridge) , Jennifer Beals (Claudia) , Tom Waits (Mühendis)
Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş.

The Book of Eli'' Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım. Filmde güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

2010 Oscar Ödülleri

Haneke'nin son filmi büyük ilgi görüyor.
Yabancı dilde en iyi film Oscar'ı için ilk 9 aday belli oldu.

(21 Ocak 2010) Oscar ödüllerinde yabancı dilde en iyi film kategorisinde yarışan 65 aday arasında bir ön eleme yapılarak seçilen ilk 9 aday açıklandı.

Türkiye'nin adayı “Güneşi Gördüm”, ilk 9 arasına giremedi.

Seçilen 9 filmin alfabetik listesi şöyle:

El Secreto De Sus Ojos (Arjantin). Yön: Juan Jose Campanella

Samson & Delilah (Avustralya). Yön: Warwick Thornton

The World Is Big And Salvation Lurks Around The Corner (Bulgaristan). Yön: Stephan Komandarev

Un Prophete (Fransa). Yön: Jacques Audiard

The White Ribbon (Almanya). Yön: Michael Haneke

Ajami (Israil). Yön: Scandar Copti and Yaron Shani

Kelin (Kazakistan). Yön: Ermek Tursunov

Winter In Wartime (Hollanda). Yön: Martin Koolhoven

The Milk Of Sorrow (Peru). Yön: Claudia Llosa

2 Şubat'ta ikinci bir eleme daha yapılarak yabancı film Oscar'ı için yarışacak 5 film açıklanacak.

Spy Next Door

The Spy Next Door - The Spy Next Door

Spy Next Door - The Spy Next Door Tür : Aksiyon / Komedi / Aile
Yönetmen : Brian Levant
Senaryo : Jonathan Bernstein , James Greer
Yapım : 2010, ABD , 92 dk.

Oyuncular

Jackie Chan (Bob Ho) , Amber Valletta (Gillian) , Madeline Carroll (Farren) , Will Shadley (Ian) , Alina Foley (Nora)
Fim, başrolünde Jackie Chan’ i casusluk kariyerini bırakıp yan kapı komşusu ve kız arkadaşı olan Gillian (Amber Valetta) ile oturmaya karar veren gizli bir CIA süper ajanı olarak Bob Ho rolünde oynatıyor. Ama Bob’un Gillian’ ın onunla evlenmeyi kabul etmeden önce tamamlaması gereken bir görevi daha vardır: 3 çocuğunun dostluğunu kazanmak.

Gillian acilen şehirden ayrılmak zorunda kalınca, Bob çocuklara bakmak için gönüllü olur, böylece onların onayını kazanabilecektir. Ama çocuklardan biri yanlışlıkla çok gizli bir formülü bilgisayarından indirince, Bob’un baş düşmanı Rus bir terörist, Bob’u kariyerinin en zorlu görevinde, casusluk ve babalık rollerini değiştirmesi için zorlayarak saldırı için harekete geçer.

Dövüş sanatları süper yıldızı Jackie Chan, başarılı bir destekleyici oyuncu kadrosuyla ekranlarda görülüyor.

Kısa Filmler Yarışması Düzenleniyor

6–13 Mayıs 2010 tarihleri arasında 13. kez sinemaseverlerle buluşacak olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali, “kötülük” temalı Kısa Film Yarışması düzenliyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 9 Nisan 2010

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali 13. senesine özgü bir temayla yola çıkıyor: “KÖTÜLÜK”. Festival bu tema kapsamında bir de Kısa Film Yarışması düzenliyor. Kısa filmin gelişmesine katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal cinsiyet rollerinin sorgulanmasına ve filmlerde kadın bakış açısının geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla yapılacak yarışma, Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek.

Sihirbazın Çıragı Fragman


Nicolas cage oynadıgı fragmanını izlerken bir an evvel sinemaya gelsede gitsem dedigim filmler arasında.2010 yılı filmleri gercekten yapımcılar tarafından hayal güclerinin sınırları zorlanarak film izleyicilerini resmen kendi dünyalarında sürüklüyorlar.
Fragmanı;

20 Ocak 2010 Çarşamba

Zindan Adasi Fragmani (shutter island)

Sayısız başyapıta imza atan yönetmen Martin Scorsese, son filmi 'Zindan Adası/ Shutter Island' ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor...

Zindan Adası filminin uzun ve yorucu çekimlerinin son gününe ulaştıklarında Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio hem duygusal hem de fiziksel açıdan tükenmiş hissediyorlardı kendilerini. “ Son geceden hatırladığım, birbirimize baktık, ben teşekkürler dedim, sıkı sıkı sarıldık ve hepsi bu” diyor Scorsese. “Tak sepeti koluna, herkes kendi yoluna…”

2009 Yılının En İyi 5 Yabancı Filmi

sevgili sinema severler düişündüm ve 2009 yılını geride bırakalı fazla olmadı, hala aramızda 2009'un en iyi filmleri nelerdi diye konuşurken, Oktay Ege Kozak sondan saymaya başladı gene, biz de sizinle paylaşmak istedik. İşte Oktay Ege Kozak'a göre geçtiğimiz yılın en iyi beş yabancı filmi! begeniceginizi umarım

5- The Hurt Locker / Ölümcül Tuzak:

Ölümcük Tuzak’ın günümüz Irak savaşında geçmesi neredeyse küçük bir detay. Film, haçlı seferlerinde bile geçseydi aynı etkiye sahip olabilirdi.

Katherine Bigelow’un Irak’ta bir Amerikan bomba difüzyon ekibinin bir görev turunu inceleyen filmi, gereksiz ekspozisyona girmeden karakterlerini basit ve içten bir dille aktarıyor.

İki buçuk saat boyunca bu askerler ile neredeyse burun buruna yaşıyoruz. Fakat hiç bir zaman tam olarak kim olduklarını bilmiyoruz. Onlar hakkında spesifik bilgiler öğrenmiyoruz, belki de bir bakıma savaş sırasında askerler arasındaki kişisel ilişkilerin gerçek hayatta olduğu gibi.

Ölümcül Tuzak, betimlediği savaşın politikası yerine askerlerin akli durumunu olduğu gibi aktarmayı başaran nadir savaş filmlerinden. Film, başka benzer yapımların yapamadığını beceriyor: Başlangıçta seyirciye ihtilaflı bir alıntı fırlatıyor ve hikayesinin geri kalanında bu alıntının anlamını en ince detayına kadar incelemeyi başarıyor. Evet, bazı insanlar için savaş bir uyuşturucudur. Hangi tarafta neden savaştıkları fark etmez. Kulağa çılgın gelmesine rağmen bir süre sonra bu insanlar için savaş hali normal hal olur.

Ölümcül Tuzak yılın en sürükleyici ve dehşet verici sinema deneyimiydi benim için. Bigelow’un bomba tehditi sahneleri uygun oranda süspans ve stile sahip, fakat aynı zamanda gösterişçilik yapmaktan kaçınıyor.

Irak savaşı hakkında çekilen her filmin Amerikan gişesinde başarısız olacağını garantileyen “Irak Savaş Filmi Laneti”, ne yazıkki Ölümcül Tuzak’ı da pençesi altına aldı. Buna rağmen Oscar zamanı geldiğinde en iyi film ve en iyi yönetmen adaylığı alacağı dedikoduları var. Umalım ki öyle olsun.

4- Where The Wild Things Are:

İlk olarak söylemeliy ki, filmin monoton ötesi Türkçe ismini bu yazıda belirtmeyi reddediyorum.

Where The Wild Things Are’a nasıl tepki vereceğiniz kişiliğiniz ile birebir. Spike Jonze’un filmi Max isimli bir çocuğun gerçek hayattan uzaklaşmak için yarattığı hayalgücü dünyasına kaçmasını anlatıyor. Tabi bu Max’in dünyasının mükemmel olduğu anlamına gelmiyor. Gerçek yaşam her zaman en saklı rüyalarımızı bile işgal etmenin bir yolunu buluyor.

Filmde zorlama bir konu, Joseph Campbell tarzı bir “Kahmanın Yolculuğu” yok. Max ve yarattığı “Vahşi Şeyler”, Max’i gerçek dünyaya döndürecek güçlü bir yüzüğü veya sihirli ayakkabıları ele geçirmek için uzun bir yolculuğa çıkmıyorlar. Max istediği zaman gerçek dünyaya geri dönebilir. Yapınsal bir antagonist, kötü ruhlu bir sihirbaz, veya kötü bir “Vahşi Şey” yok filmde. Sadece Max ve hayal gücü ile başbaşayız.

Filmin bütün konvansiyonel konu yapısını ve anlatımını geride bırakması sayesinde Max ile beraber kendi hayal gücümüze balıklama dalmamız kolaylaşıyor. Bu yüzden, yukarıda bahsettiğim gibi bu listedeki diğer filmlerin aksine kişiliğiniz Where The Wild Things Are’dan ne kadar haz alacağınızı belirleyecektir.

Ya filmin hayal gücü dolu ve sonsuz yaratıcı bir şaheser olduğunu düşüneceksiniz, ya da şımarık velet Max’in oyalanmayı bırakıp sorumluluk sahibi olmasını isteyeceksiniz. Ben çoğunlukla ilk kategoride bulunmama rağmen ikinci kategorinin bakış açısını da az çok anlıyorum. Fakat bu durum son yılların en nadir ve cesur çocuk filmlerinden biriyle karşı karşıya olduğum gerçeğini söndüremiyor.

3- Avatar:

Avatar vizyona girdiğinden beri sağdan soldan bin bir türlü şikayet yağıyor Amerikan basınında. Evet, “Beyaz Suçluluğu”ndan ilham alan bir batılı beyaz adam fantazisi Avatar. Evet, film Kurtlarla Dans’ın uzay versiyonu. Evet, bazen basit ve klişe olabiliyor. Ve evet, gerektiğinden çok daha fazla şikayet ediyoruz.

Avatar’a bazılarının getirdiği, her detayını acımasızca ince eleyip sık dokuyan eleştiriler, bana Amerikalı’ların klasik “hep ya da hiç” sloganını hatırlatıyor. Avatar’dan önce 2009 yılının en çok iş yapan filminin son yılların en utanmazca gerizekalı Transformers 2’si olduğunu unutuyormuyuz? İşte size bir kaç adet daha “Evet”:

Evet, Avatar en klasik anlamda iç canlandıran bir macera. Evet, film mega bütçeli blockbuster sinemasına olan inancımı yeniledi. Evet, sonuna kadar eğlendiren ve nefes kesen bir bilim-kurgu. Evet, özel efekt sınırlarını daha önce hayal bile edemeyeceğimiz diyarlara yükseltiyor. Evet, her karesi hayret veren görselliklerle dolu. Evet, James Cameron basit ve evrensel motivasyonlara sahip bireysel karakterler yaratıp bir sürü CGI metali rastgele birbirine vurdurmaktansa sonucun hikayeye oranla öneme sahip olduğu muhteşem aksiyon sahneleri sunuyor. Evet, Cameron kendi kurallarına sahip yepyeni bir dünya yaratıyor ve filmin süresi boyunca bu kurallara bağlı kalıyor. Ve evet, baştan sona eğlendiren, gerçekten eğlendiren bir film Avatar.

2- A Serious Man:

“Gerçek yalan olduğunda, içindeki neşe öldüğünde, sonra ne?”

Ne kadar hayret veren, ne kadar her bakımdan tatmin eden bir filmdi A Serious Man. Banal süperkahraman filmleri, dayanılmaz oyuncak/video oyunu adaptasyonları, devam filmleri ve aşırı şirin bağımsız filmciklerin alışılagelmişliğinin arasında A Serious Man, gerçektende tertemiz bir nefes.

Coen kardeşlerin Fargo’dan beri en iyi, en içten ve en cesur filmi tek karesi bile önceden tahmin edilemeyen, her saniyesi sürprizlerle dolu, vahşice dürüst, hakkaten komik, hakkaten trajik ve her anı orjinal bir sinema dersi. Evet, orjinal. Uzun zamandır bir Amerikan filmini tasvir ederken pek te kullanılmamış bir kelime.

A Serious Man’in ikinci sırada bulunması aslında pek bir şey ifade etmiyor. Eğer aranızda filmin yılın en iyisi olduğunu savunacaklar varsa, benden tartışma çıkmaz.

1- Up / Yukarı Bak:

Up, gerçek bir animasyon klasiği. Seyirciye muhteşem bir macera sunmakla kalmıyor, Amerikan animasyonunda pek görülmeyen bir başarıya imza atıyor. Evet, Up gerçek hislere, rüyalara ve motivasyonlara sahip gerçek karakterler yaratıyor. Film genelde çocuklara pazarlanan bir formatın üyesi olmasına rağmen tek karesinde bile özellikle 2000’li yıllarda gösterime girmiş olan animasyonlardan tanıdığımız, seyircisine yukarıdan bakan, tembel karakterler ve hikayeler ile zekalarını aşağılayan yaklaşım yok.

Eşi Ellie’ye verdiği bir sözü yerine getirmek için uçan evi ile Cennet Şelaleleri’ne yolculuğa koyulan seksenli dede Carl Fredericksen’ın macera dolu fantazisinin altında, bir insanın büyük bir kişisel kaybın ardından hayatına yeni bir anlam kazandırmaya çalışmasını şefkat ile inceleyen harikülade bir hikaye var.

Up, mükemmel bir film.

The Expendables Fragman

The Expendables - The Expendables

The Expendables'ın yönetmenliğini de yapan Stallone, filmde birbirinden ünlü isimlere yer veriyor ve aksiyon sinemasına isminden söz ettirecek bir film bırakmayı hedefliyor. Filmin Fragmanını ben izledim ve cok begendim aksiyon sevenler icin 2010 filmleri arasında gercekten saglam bir yeri olacagına inanıyorum
The Expendables Fragmanın 'da Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke ve Eric Roberts gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor

Gir Kanima-Let The Right One In



Gir Kanıma Let The Right One İn
Alt Yazılı olarak sitemizden görüntü kalitesi yüksek bir şekilde izleye bilirsiniz
Keyifli seyirler sürükleyici bir film






2 kısım



3 kısım





4. Son kısım

Haunting Of Winchester Hause (Alt Yazili)

hauns

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Gerilim , Gizem , Korku
Oyuncular: Patty Roberts , Lira Kellerman , Tomas Boykin
Yönetmen: Mark Atkins
Senaryo: Jose Prendes , Mark Atkins
Senaryo (Kitap): Jose Prendes
Yapımcı: David Michael Latt
Görüntü Yönetmeni: Mark Atkins
Görüntü Yönetmeni: Chris Ridenhour


Haunting Filmini izlemek için tıklayın

Örümcek adam 4


Efsane cocuklugumuzun filmi hepimiz kücükken birbirimize illaki ağ atmışızdır şimdiki filmin son versiyonunda “Örümcek Adam” serisinin yıldızı, adı örümcek Adam filmleriyle özdeşleşen Tobey Maguire’in ve filmin yönetmenliğini üstlenen Sam Raimi’nin dördüncü filmde yer almayacakları açıklandı.

Çizgi kahraman Örümcek Adam’ın sinema uyarlamasında başrolü üstlenen iki isim; ilk üç filmin yönetmeni Sam Raimi ve Örümcek Adamı canlandıran serinin başrol oyuncusu Tobey Maguire’nin dördüncü filmde yer almayacakları açıklandı.

"Örümcek Adam"ın yapımcıları Columbia Pictures ve Marvel Studios, dördüncü filmin vizyona giriş tarihinin 2012 yazına ertelendiğini duyurdu ve serinin 3 filminde de yer alan yönetmen Sam Raimi ve süper kahramanı canlandıran Tobey Maguire'nin yer almayacaklarını açıkladı. Açıklamada, Sam Raimi ile yapımcıların filmin senaryosu üzerinde anlaşmaya varamadığı ve James Vanderbilt'in senaryosunu Raimi'ninkine tercih edildiği belirtildi.

Japon Filmleri Festivali


“Japon Sinemasından Yeni Yapıtlar 2010” başlığı altında 15, 16, 17 Ocak tarihlerinde Cinebonus Maçka G-Mall’da gerçekleştirilecek, toplamda 7 filmin gösterileceği Japon Filmleri Festivali’nde gösterimlerden ücret alınmayacak.

Avatar Gişe Rekorları Kiriyor


Büyük bir merakla beklenen, vizyona fırtına gibi giren James Cameron'un yıllarını harcadığı “Avatar”ın, 17 günlük gişe hasılatı bir milyar doları aştı. Daha önce hiçbir film, bu kadar kısa sürede milyar dolar barajına ulaşamamıştı.

Valhalla Rising

cennetin_kapisi

Yapım: 2009 ~ Fransa
Tür: Aksiyon , Macera
Oyuncular: Mads Mikkelsen , Alexander Morton , Andrew Flanagan , Callum Mitchell , Ewan Stewart
Yönetmen: Nicolas Winding Refn
Senaryo: Roy Jacobsen , Nicolas Winding Refn
Yapımcı: Henrik Danstrup , Johnny Andersen , Bo Ehrhardt
Görüntü Yönetmeni: Morten Søborg
Görüntü Yönetmeni: Peter Peter , Peter Kyed
Süre: 1 saat 40 dk

Arkadaşlar izlemenizi tavsiye edecegim Bir Film konusuda ilginc ve filmide begeneceginize kalıbımı basarım desem yeridir.İzledikten sonraki yorumlarınızı bekliyorum.

Konusu:MS 1000 yılında Tek Göz adında dilsiz bir savaşçı, yıllarca bir Norman’ın tutsağı olarak kalmıştır. Tek Göz, on bir yaşındaki köle Are ile birlikte kaçmayı başarır. İskandinavya’ya dönmek için bir Viking gemisine binerler ama tanımadıkları bir ülkede karaya çıkarlar. Vikinglerin sonu, görünmeyen düşmanlarının elinde kanlı olur; Tek Göz ise bu vahşi ülkede gerçek kimliğini bulacaktır.


videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

Dismal Filmi Alt Yazili izle

dismal
Yönetmen: Gary King
Senaryo: Bo Buckley
Ülke: Amerika
Tür: Korku | Gerilim
Oyuncular: Bill Oberst Jr., Lydia Chandler, Tim Morris, Jack Harry

videoweed izlemek için tıklayın

Dismal Alternatif Linki

Novamov izlemek için tıklayın

SİYAD film Ödülleri Adayları Açıklandı


Türkiyedede artık sinemaya önem veriliyor yerli filmlerin cogalması hepimizi sevindiriyor güzel yapıtların cıktıgını görmek ve bununda yerli menşeili olması gercektende umut verici
SİYAD Ödülleri’nin 13 daldaki adayları belli oldu. 20 film adaylık listesinde en az bir kategoride yer bulurken, “Vavien” uzun metrajlı kurmaca filmlerin değerlendirildiği 11 dalın tümünde adaylık elde etti. “Hayat Var”, “İki Dil Bir Bavul”, “Pandora’nın Kutusu”, “Süt” ve “Vavien” En İyi Film dalında ödüle aday gösterildi.

Sinema Eleştirmenleri Avatar Ve ölümcül Tuzak dedi


Bu yıl Los Angeles’ta 15'incisi düzenlenen sinema eleştirmenleri ödül töreni ile, Annual Critics' Choice Awards ödülleri sahiplerini buldu. Törene Bullock ve Streep'in öpüşmesi damga vururken, 6 ödül alan “Avatar” ve en iyi film ile en iyi yönetmen ödülünü layık görülen "Ölümcül Tuzak" gecenin galip filmleriydi.

19 Ocak 2010 Salı

Avatar Filmi Altın küre ödüllerinin Galibi

Yılın en çok konuşulan filmi “Avatar” 67. Altın Küre ödüllerine de damgasını vurdu. Geçtiğimiz günlerde Film Eleştirmenleri Ödülleri’nden 6 ödülle dönen “Avatar” Altın Küre’de de En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerinin sahibi oldu. Ülkemizde e2'de yayınlanan “Mad Men” bir kez daha En İyi Dizi seçilirken, “Dexter” ile de Michael C. Hall En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Çok Film Hareketler Bunlar Filmi


Çok Film Hareketler Bunlar Filmi
"Çok Filim Hareketler Bunlar" BKM Mutfak ekibinin senaryosunu kendi yazdığı ve oynadığı ilk film. Komedi türündeki film Türk sinemasında denenmemiş bir anlatım dilini kullanma iddiasında. Dokuz ayrı öyküyü tek filme sığdırarak bir ilki gerçekleştirmenin peşinde. Özetle, Çok Filim Hareketler Bunlar BKM Mutfakın hayal gücüyle, sinemanın olanaklarının birleşiminden oluşuyor.

Bu kiz beni aşar filmi Fragman


Bu Kız Beni Aşar Filminin Konusu ve Fragmanı;
Filmin konusu tesadüfen inanılmaz bir kızla tanışan sakar bir erkegin başına gelen olayları anlatıyor Filmin Fragmanı gayet keifli 2010 filmleri arasında eglenceli bir film olarak yerini alacaga benziyor.
filmi izlemek icin sitemizi takip etmeniz yeterlidir