7 Ocak 2010 Perşembe

Recep ivedik 3



Şahan Gök bakarın gişe rekorları kırdıgı recep ivedik,recep ivedik 2 ve bunların devamında çektigi Recep ivedik 3 şimdiden seyirciler tarafından konuşulmaya başlandı.3 şubat 2010 yılında izleyiciyle buluşcak.Türk sinemasının en çok izlenen film serilerinden olan recep ivedik filmi bu seferde herkezi kahkahaya bogacak ve eglenceli dakikalar geçirtirecek.
Recep ivedik 3 filmini sitemizden vizyona girdigin gün izleye bilirsiniz.

iron man 2 Filmi


iron man filmi olarak tüm dünyayı büyüleyen efsanevi filmin devamı olan iron man 2 filmi fragmanları yayına girdi 7 mayıs 2010 da gösterime gircek olan filmin fragmanını sitemizden izleye bilirsiniz.



Akli Havada Filmi konusu


Filmin Konusu ;
“Juno”nun Oscar adayı yönetmeni Jason Reitman’dan “Aklı Havada,” Ryan Bingham’ın (George Clooney) zamane gezginliği. Şirket küçültme konusunda uzman olan Ryan, yıllardır bir şehirden diğerine dur durak bilmeden uçmaktayken, birden kendisini biriyle gerçek bir bağ kurmaya hazır hisseder.
Sempatik yol arkadaşına (Vera Farmiga) vurulduğunda, Ryan’ın müdürü (Jason Bateman), genç bir verimlilik uzmanının (Anna Kendrick) etkisinde kalarak, Ryan’ı ebediyen yollardan çekmekle tehdit eder.Bu ihtimalle karşılaşınca, yere inmekten başta korkan Ryan, insanın bir evi olmasının aslında ne demek olduğunu düşünmeye başlar.

Kutsal Damacana 2 it men


Kutsal Damacana Filmiyle komedi severlerin begenisini toplayan filmin 2. versiyonu olan it men izleyicilerle 22 ocak 2010 tarihinde buluşcak.Şafak sezerin mükemmel performansıyla süper bir komedi keyfi yaşatacagı bize kesindir diyorum.Kutsal Damacana 2 it men Filmini izle isteyenler sitemizden takip edebilirsiniz.

Ejder Kapani Filmi


En sevdigim oyunculardan olan Ugur yücelin kendi yönetmenliginide üstlendigi film gerçekten konusu itibariyle gerek oynayan kaliteli oyuncularıyla bilrlikte izlenecek bir film.
filmin Gösterim Tarihi 22 ocak 2010.
2010 filmleri bizi etkiliyecege benziyor
Filmin konusu Polisiye-gerilim tarzındaki filmini aksiyon sahneleri için Fransa’dan özel bir ekip çekimlere teknik destek veriyor. Ayrıca aksiyon sahneleri için yine Fransa’da özel arabalar tasarlandı.

Ay lav yu Filmi


Vizyon Tarihi
22 ocak 2010

Filmin konusu;

Çekimleri Mardin'de gerçekleştirilen 'Aylavyu' filmi Türkiye siyasi gündemini meşgul eden açılımı beyaz perdeye "Aşk her yerde yazıldığı gibi okunur" temasıyla aktarıyor. Amerika'nın 11 Eylül saldırılarının da ele alındığı filmin çekimleri 38 derece sıcakta Hasan Keyf'te ve Mardin'in köylerinde gerçekleşti. Türkçe, Kürtçe, Süryanice ve İngilizce dillerinin konuşulduğu "Aylavyu"da tanınmış Amerikalı oyuncular da rol alıyor.

Sherlock Holmes Filmi konusu


Konusu;
Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında Holmes (Robert Downey Jr.) ve cesur ortağı Watson (Jude Law) en son maceralarına atılıyorlar. Dövüş tekniklerini, efsanevi zekâsı gibi silâh olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bir düşman ile savaşıyor.

Cennetimden Bakarken Filmi izle

cnnetn

Filmin Konusu;
Alice Sebold‘un 2002 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan The Lovely Bones filminin yönetmen koltuğunda Peter Jackson‘ı görüyoruz. Başrolleri Saoirse Ronan, Mark Wahlberg, Rachel Weisz ve Susan Sarandon paylaşıyor.
Filmin konusuna gelirsek; 14 yaşında bir cinayete kurban giden Susie Salmon cennete gitmiştir. Bu yeni evinden yaşayanların dünyasını izlemektedir. Ölümünden sonra Susie aşağıda onsuz sürüp giden yaşamı, okul arkadaşlarının kendisinin kayboluşuyla ilgili yorumlarını, ailesinin umutlarını yitirmemeye çalışarak sevgili kızlarının canlı bulunması umuduna sarılmasını izlerken, bir taraftan da sapık katilinin cinayetten kalan izleri ve ipuçlarını yok etmeye çalışmasını takip eder. Cennetteki yaşama alışmaya çalışan ve burada birbirinden ilginç karakterlerle karşılaşan Susie yaşayanların dünyasına ait anılarını unutamaz. Küçük kız giderek iki dünya arasında kalmaya başlar.
Film, bir değişiklik olmazsa, ülkemizde 29 Ocak 2010 tarihinde gösterime girecek.


Cennetimden Bakarken Filmini İzlemek için Tıklayınız.

Gir Kanıma Filmi İzle


Filmin Konusu ;
1982 yılında Stockholm'de geçen hikayede Oskar’ın hayatı , kendi yaşlarında bir çocuğun mahalleye taşınmasıyla değişir. Soğuktan pek etkilenmeyen bu beyaz yüzlü ve gizemli yeni komşu (Eli) ile Oskar arasında bir arkadaşlık gelişir. Fakat Eli’nin gelişiyle eş zamanlı olarak civarda cinayetler işlenmeye başlanır. Yeni arkadaşının bir vampir olduğunu öğrenen Oskar için arkadaşlığı korkusundan daha önemlidir.
Gir Kanıma Filmi izlemek isteyen arkadaşlar Sitemizden rahatca seyredebilirler ben filmi cok başarılı buldum gayet etkileyici özelikle vampir filmi severlerin hoşuna gitcek ilginc bir konuya ve gerilime sahip.

Amelia Filmi İzle



Amelia Filmi 2010 yıllarına girdigimiz günlerde sinema severlerle buluşuyor sitemizden rahatca izleye bilir film konularına ve yorumlarına ulaşa bilirsiniz filmin konusu cok güzel ve gercekten etkileyici bir film . 2010 filmlerini izleye bilirsiniz

5 Ocak 2010 Salı

Akli Havada Filmi İzle (Alt Yazili) Up in the air

uccc

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Dram , Komedi , Romantik
Oyuncular: George Clooney , Anna Kendrick , Vera Farmiga , J.K. Simmons , Jason Bateman
Yönetmen: Jason Reitman
Senaryo: Jason Reitman
Senaryo (Kitap): Walter Kirn
Yapımcı: Jason Reitman , Ivan Reitman , Jeff Clifford , Daniel Dubiecki
Görüntü Yönetmeni: Eric Steelberg
Görüntü Yönetmeni: Rolfe Kent

Konusu: Filmde George Clooney’in canlandırdığı Ryan Bingham karakteri neredeyse bütün iş yaşamı şehirden şehire iş seyahatlerinden ibaret olan düşük maaşlı bir şirket elemanıdır. Çalıştığı şirketin seyahat bütçesini küçültmesi üzerine Ryan Bingham kendini hiç beklenmedik bir mücadele içinde bulur. Tam da yıllardır ulaşmaya çalıştığı 5 milyon uçuş mili hedefine ulaşmak üzereyken…Üstelik rüyalarını süsleyen seyahat tutkunu kadınla yeni tanışmışken, çalıştığı şirket tasarruf önlemlerini gerekçe göstererek, bundan sonra daha az seyahat etmesini uygun bulmaktadır.


Alternatif 1

videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

4 Ocak 2010 Pazartesi

Adalet Peşinde Filmini İzle


Law Abiding Citizen
Adalet Peşinde Filmin Konusu herşeyini kaybeden bir adamın bir psikopata dönüşüp herkeze karşı bu bozuk düzene karşı açtıgı savaşı anlatıyor cok begeniceksiniz gördügüm en saglam 2010 filmlerinden.

FİLMİ DİVX KALİTESİNDE İZLEMEK İCİN TIKLAYINIZ