1 Ocak 2010 Cuma

The Book Of Eli (Alt Yazili)

eli

Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Western
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Senaryo:Gary Whitta
Yapımcı:Denzel Washington, Joel Silver, Richard D. Zanuck, Susan Downey, Erik Olsen, David Valdes, Yolanda T. Cochran, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove
Görüntü Yönetmeni:Don Burgess
Müzik:Deva Anderson
Dağıtım:Warner Bros
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:05 Şubat 2010 (Türkiye)

Konusu:Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ”From Hell” (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı ” The Book of Eli” Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım.Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.

Alternatif 1

Videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

Kuzey Yamacı (Alt Yazılı)

5645tr66666


Tür : Dram / Macera / Spor
Gösterim Tarihi : 8 Ocak 2010
Yönetmen : Philipp Stölzl
Senaryo : Christoph Silber , Philipp Stölzl , Benedikt Roeskau
Yapım : 2008, Almanya / Avusturya / İsviçre , 126 dk.

Oyuncular

Benno Fürmann (Toni Kurz) , Florian Lukas (Andreas Hinterstoisser) , Johanna Wokalek (Luise Fellner) , Georg Friedrich Händel (Edi Rainer) , Simon Schwarz (Willy Angerer)
Birkaç adam Avrupa’nın en yüksek dağlarından birini keşfetmek için, farklılıklarını bir tarafa koyarak yola çıkarlar.

Gerçek bir hikayeden esinlenilmiş olan filmde 1936 Nazi Almanyası konu edilmiş. Almanya, dünyanın gözündeki yerini iyi konumlandırabilmek için yollar aramaktadır.

Dünyanın en meşhur kuzey yüzüne sahip İsviçre’nin Eiger Dağı, kuzey duvarının ortalama 70 derecelik eğimiyle dünyanın iyi dağcılarının hep rüyası olmuştur. Bu dağa tırmanırken hayatını kaybeden birkaç Alman dağcıdan sonra başarılı olacak başka bir ekip aranmaktadır. Tony Kurz ve Andi Hinterstoisser o sıralar Alman ordusunda görev yapmaktadırlar. Berlin’in en büyük gazetelerinden birinin editöryel sekreteri konuyu bilmekte ve Kurz’u tanımaktadır. Kurz ve Hinterstoisser’i dağa tırmanmak için ikna etmeye çalışır. Hinterstoisser bu işe olumlu bakarken Kurz Nazi Almanyası hakkında şüpheler içindedir. Sonunda kabul eder ama bu riski Alman liderleri mutlu etmek için değil, kendisi için yaptığının altını çizer.

Kurz ve Hinterstoisser sonunda yaz ortası gibi tırmanmaya başlarlar ve bir grup Avusturyalı ile bir yarış içine girerler.

North Face, 2008 Locarno Film Festivali’nde resmi seçim olarak gösterildi.


Alternatif 1

Videoweed bölüm 1 izlemek için tıklayın

Videoweed bölüm 2 izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare bölüm 1 izlemek için tıklayın

Movshare bölüm 2 izlemek için tıklayın

The Road (Alt Yazılı]

road

Yapım: 2009 ~ ABD
Tür: Bilim Kurgu , Dram , Gerilim , Macera
Oyuncular: Charlize Theron , Viggo Mortensen , Guy Pearce , Robert Duvall , Garret Dillahunt
Yönetmen: John Hillcoat
Senaryo: Joe Penhall
Senaryo (Kitap): Cormac Mccarthy

Alternatif 1

videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Movshare izlemek için tıklayın

Sherlock Holmes Filmi (Altyazılı)

343w4



Tür : Gerilim / Dram / Aksiyon / Gizem / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Ocak 2010
Yönetmen : Guy Ritchie
Senaryo : Michael Robert Johnson , Anthony Peckham , Simon Kinberg , Lionel Wigram , Arthur Conan Doyle
Görüntü Yönetmeni : Philippe Rousselot
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2009, İngiltere / Avustralya / ABD

Oyuncular

Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes) , Jude Law (Dr. John Watson) , Rachel McAdams (Irene Adler) , Mark Strong (Lord Blackwood)
Arthur Conan Doyle’un dünyaca ünlü karakteri Sherlock Holmes’ün dinamik yeni uyarlamasında, Holmes ve cesur ortağı Watson en son maceralarına atılıyorlar.

Dövüş tekniklerini, efsanevi zekası gibi silah olarak kullanan Holmes, bu macerasında ülkesini yok edebilecek ölümcül bir komployu aydınlatmak için yeni bri düşman ile savaşıyor.

Robert Downey Jr. , efsanevi dedektif Sherlock Holmes’ü daha önce hiç yapılmamış bir şekilde canlandırıyor. Jude Law doktor ve bir savaş gazisi olan, Holmes’ün güvenilir çalışma arkadaşı Watson rolünde yer alıyor. Holmes’ü alt eden ilk ve tek kadın olan ve dedektifle halen çalkantılı bir ilişki sürdüren Irene Adler rolünü Rachel McAdams üstleniyor. Mark Strong gizemli yeni düşman Blackwood rolünü oynuyor. Kelly Reilly ise Watson’ın ilgilendiği Mary rolünde yer alıyor.

Alternatif 1

Videoweed izlemek için tıklayın

Alternatif 2

Novamov izlemek için tıklayın