29 Temmuz 2009 Çarşamba

Kontes Filminin Konusu


Kontes Herkez tarafındanDevrin en güzel ve Güçlü Kadını,Erkeklerin Hakim oldugu dünyaya bir kadın olarak KArşı çıkıp Baş kaldıran Biri Olarak tanınır.kısacası Kontes Filminin Konusu Aşk Ve dramatik olayları konu almış bu tarz filmlerden hoşlanan sinema severler için gösterim tarihi 31 temmuzda seyircileri ile buluşcak.

Metrodan Kaçış Filmin konusu


Metordan Kaçış Filminin Konusu Newyork şehrinde Sıradan bir gündür Ve bir Metronun Kaçırılmasıyla Tüm şehirde kargaşa cıkmaya başlar insanlar korkarlar televizyonlar sürekli haber olarak yayınlamaktadır bir çete tarafından kaçırılan metro treninindeki insanların yaşaması karşılıgında büyük bir fidye istenir fakat esas sorun fidye verilsede metroyu kaçıran çetenin ordan nasıl çıkacagıdır film 31 temmuzda gösterime girecek

Franklyn Filminin Konusu


Gerçekten Fragmanını İzlediginizde Filmin Konusunun Büyüleyicigi Oldugunu Anlayacaksınız izleyiciler ben Filmi Tavsiye Ediyorum Sizde izledikten Sonra kararınızı Ve Fİlm Yorumunu Yaparsanız Diger okuyucularımız ve sinema severler icin faydalı olmuş olursunuz.
31 temmuz günü sinemalarda gösterime giricek olan Frankyln Filminin konusu Körfez Savaşı gazisi, dini bütün Esser, gelecekteki hayali Londra’nın evsizlerin hükmündeki karanlık sokaklarında kayıp asi oğlunu aramaktadır. Otuzlarındaki Milo, gerçek aşkın saf ve güçlü duygularına tekrar sahip olmak için çabalayıp durmaktadır.

27 Temmuz 2009 Pazartesi

Wanted Filminin Konusu

Sinema.com 27 Temmuz 2009, Pazartesi 12:24 Red One dijital kameranın kullanıldığı ilk film olan, aksiyon sahneleri ve yıldız oyuncularıyla dikkat çeken “Wanted”ın devam filmi yolda. “Wanted”ın yaratıcısı Mark Miller, “Wandet 2”nin çekimlerine yakında başlanacağını açıkladı

“Wanted”ın yaratıcısı Mark Miller, “Wandet 2” film projesinin senaryosunu tamamladığını ve çekimlerine sekiz hafta içerisinde başlanacağını açıkladı.

Wanted'ın devam niteliğinde olacak film projesinde yönetmen koltuğuna, serinin birinci filminde olduğu gibi yeniden Rus yönetmen Timur Bekmambetov oturacak. Wanted'ın ana karakterlerinden birisi olan 'Wasley Gibson' rolünde ise, bir kere daha James McAvoy'u göreceğiz.

“Wanted 2”, Mark Miller'in grafik romanının dört ve beşinci baskılarındaki uluslararası suikastçı grubu konunun merkezinde yer alacak.

Red One dijital kameranın kullanıldığı ilk film olan “Wanted”, 75 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş ve gişede 341 milyon dolar hasılat elde etme başarısını göstermişti.

Harry Potter ve Melez Prens Konusu

Harry Potter And The Half Blood Prince
Harry Potter ve Melez Prens: Büyücüler dünyasında devam eden kargaşa artık Muggle'ların dünyasını da etkilemeye başlamıştır. Harry Potter, Hogwarts'taki altıncı yılını Feci Yorucu Büyücülük Sınavlarına hazırlanarak geçireceğini düşünmektedir. Artık Quidditch takımının da kaptanıdır. Ancak Diagon Yolu'ndaki okul alışverişi sırasında Draco Malfoy'un bir şeyler çevirdiğini fark eder. Lord Voldemort'un geçmişiyle ilgili pek çok bilinmeyen ortaya çıkarken bir yandan da Malfoy'un neyin peşinde olduğunu öğrenmeye çalışan Harry'yi yine zor günler beklemektedir.



by



Batman 3 Geliyor


Batman tutkunları arkadaşlar Batman The Dark knight Filminin Devamı olacak olan Batman 3 2010 yılında projeye başlanacagı müjdesi verdi En son çıkan kara Batman Kara Şovalye Filmi Amerikada Aşırı Rahabet görmüştü fakat ülkemizde pek beklenen gibi karşılanmadıben batman filmlerinin tüm serisini izleyen ve hayranı olarak Batman Dark Knight Çokda Başarılı olarak bulmadım Filmin Konusu Tamamen Joker Üzerine kurulmuş Ve Sahnelerde Beklenen aksiyon ve gizemi bulamamıştık umarız bu 2010 yılındaki Proje Biz Batman Hayranlarını Hüsrana ugratmaz